Voditelj Tim za transplantaciju ovlašteni teške pokusa na životinjama

transplantacije glava će donijeti nadu slomljena vrata.
Izvor: Science Photo Library

“New Scientist” video clip show, psa kralježnice u slučaju teške ozljede nakon tretmana kako bi povratio sposobnost hodanja.
Talijanski znanstvenik Sergio Canavero neurokirurgiji, rekao je tretman od psa očekuje da bi u idućoj godini Tehnologija Ljudska glava transplantacija izvedivo.

Canavero kada postanu poznati u 2015. godini, izjavio je kompletna glava transplantacija glavna prepreka je sada prevladana.
Ideja je da ako je netko paraliziran od vrata, onda ima nade za glavu sa smrću mozga tijelu druge osobe su spojeni zajedno, tako vratiti njihovu sposobnost da djeluju.

20. rujna, objavljeno u “International Surgical Neurology” časopisu tri serije članaka uredio Canavero, znanstvenici iz Južne Koreje i SAD-a, rekao je da je nešto što se zove polietilen glikol (ili PEG)
kemikalije ili pomoć Ponovno teško oštećen kralježnice.

Konkuk Sveučilišta u Seulu C-Yoon Kim tim, tako da su kralježnice 16 miševi su teško pogoditi.
Nakon toga, oni će se injektirati PEG čemu su vertebralne kraj reza 8 miševa, a druga kontrolna grupa miševa, cijepljena je s fiziološkom otopinom.
Nakon četiri tjedna, izvijestili su kako je PEG skupina od pet miševa povratiti sposobnost djelovanja, ostale tri su poput miševa iz kontrolne skupine nisu na kraju umrijeti.

u isto vrijeme, ekipa sa sveučilišta Rice u Houstonu može se smatrati da PEG dodavanjem grafena nanoribbons unaprijediti ovu tehnologiju, što je način da se u neuronima uzgaja na vodljivog materijala.
& Ldquo; bio sam motiviran popravak kralježnice.
Ako to može igrati ulogu, mi ćemo biti u mogućnosti da imaju veliki utjecaj na ozljede leđne moždine.
& Rdquo; član tima James Tour rekao.

Međutim, istraživanje je izazvala zabrinutost drugih znanstvenika na istraživanju.
& Ldquo; ti radovi i ne mogu podržati tehnologiju naprijed primjenu na ljudima.
& Rdquo; Case Western Reserve University u državi Ohio, SAD cigarettes Sale neuroznanstvenik Jerry Silver rekao.

stručnjaci istaknuo da je, kako bi dva kraja konvergencije kralježnice liječiti jedni druge, da li je spinalna ozljeda ili glava od donatora za transplantaciju potrebno je spojiti tijelo mora donijeti tisuće neurona u terminalnoj sučelje adaptera.
Ako ti neuroni ne može dirati, oni će propustiti jedni druge kao što su tjestenina koja se nikada ne može formira tako da živčanih impulsa u tijelu od vodljivih staza.