Prije 650 milijuna godina veliki broj hranjivih tvari u ocean za promicanje formiranja ranog života

su

Istraživači su analizirali drevne uzorke australski rock i utvrdili da je kamen sloj je objavio veliki broj hranjivih tvari koje su dovele do brzog rasta ranih morskih algi stvorenja (umjetno opisan od strane umjetnika), koji je postao evolucija životinja od 650 milijuna godina potreban izvor hrane. prije u 717 milijuna godina, životinje pojaviti pred Zemlju, Zemlja je u smrznutom stanju, često znanstvenici nazivaju „gruda Zemlja.” znanstvenici slomiti uzorke stijena u prah, a kasnije analizirana prisutnost steroida – molekule povezane s višim razinama, kao i život hopane spojevi – .. bakterija vezanih molekula su pokazali da povišene razine steroida povećani su 100-1000 struko veću, uključujući poboljšanje složenog bioaktivnosti lik je Ctenopharyngeae, najnovije istraživanje koje može biti jedan od prvih životinja u zemlji. Prema izvješćima stranih medija, u ovom trenutku, najnovije istraživanje Znanstvenici najavio najranije životinja na Zemljinoj misterija. Znanstvenici su analizirali drevne australske stijene i otkrili da je prije 650 milijuna godina, mnogo stijena je postala prah i objavio velik broj hranjivih tvari koja je dovela do brzog rasta početkom alge, koja je postala hrana izvor najranijeg života na zemlji Nacionalno sveučilište Australije znanstvenici su analizirali otkriće drevnih sedimentnim stijenama u središnjoj Australiji kada su slomiti uzorke stijena u prah i analizirati na prisutnost steroida u kameno brašno. – molekule povezane s višim razine života i Huanane spojevi -. Bakterije povezane molekule

otkrili su više razine steroida, što je povećanje od 100-1000 puta, koji je uključivao veći pojašnjenje kompleks bioaktivnost Dr. Jochen Brocks, autor studije ,. rekao da mi slomiti uzorke stijena u prah i ekstrahira drevne biotičkih molekula. Ovi krticacules nas koji je nastao prije 650 milijuna godina reći, ovo je ekosustav revolucija oni, ali i rast algi stvorenja.

Uspon alge dovodi do najdublje ekološke revolucije u povijesti zemlje. Bez ta revolucija, neće postojati ljudi i drugih životinja. prije 717 milijuna godina, kada nema alge pojave, zemlja je još uvijek u smrznutom stanju, često znanstvenici nazivaju „snowball zemlja.”

Dr. Brooks je naglasio koji je prije 50 milijuna godina uspon algi dogodi, došlo je do dramatičnog povijesno razdoblje, kada Zemlja je poznat kao „Snowball Zemlji.” Zemlja je zamrznuta već 50 milijuna godina, veliki ledenjaci će se cijela planina „slomiti u prah” , oslobađanje hranjivih tvari, u globalnom ekstremnih toplinskih događaja, ledenjaci polako topiti, rijeka pere mnogo hranjivih tvari u ocean.

s postupnim povećanjem morskih nutrijenata, kao i globalne temperature smanjuje na XLIVa ma život, stvarajući savršenu uvjet za brzi rast algi. „Na osnovu hranidbenog lanca, veliki broj hranjivih organizama doprinijeli su eksplozivne evolucije složenih ekosustava, koji su doveli do pojave velikog broja složeni organizmi i, u konačnici, pojava ljudskih bića. „

Sjedinjene Države Dr. Richard Reinhard, istraživač na Georgia Institute of Technology, komentirao je da je istraživanje pokazalo da je to temeljna promjena u povijesti morske ekologije. (Allure)