Ostati u Međunarodnoj svemirskoj postaji gotovo mjesec dana. SpaceXova kapsula se vratila na Zemlju

SpaceX potvrdio da Dragon kapsula je uspješno sletio na Pacifiku, prije nego što je uspjeh kapsule će biti materijal, laboratorijski materijal i druge robe u prostor, a zatim pritisnite tisak prema press planu da se vrati na Zemlju.

u provedbi kolovoza u SpaceX CRS-12 ponovno opskrbe zadatak, zmaj odletio u svemir, roba se šalju na Međunarodnoj svemirskoj postaji. zmaja šalje puno laboratorijskih materijala na Međunarodnoj svemirskoj postaji, uključujući superračunalo od strane HPE, čiji je cilj testirati je li softver kaljenje tehnologije mogu pokrenuti računalo u teškim uvjetima. tzv softver kaljenje je rekao da mnoge funkcije s hardverom prije, sada može biti zamijenjena sa softverom, tako da ne postoji nema potrebe mijenjati hardver.

Nakon gotovo mjesec dana boravka u Međunarodnoj svemirskoj postaji, Dragon donio mnogo eksperimentalnih rezultata i drugih tereta. kapsula je vraćen u zemlju pomoću padobrana, uspješno sletio i vratio, a može se analizirati tlo istraživača.

SapceX je u više navrata korišten Dragon kapsulu za dovršenje zadatka ponovno opskrbe, to je 12. uspjeh za isporuku Međunarodnoj svemirskoj postaji. Ovaj put SpaceX koristi novu kapsulu, SpaceX nada da će obnova zmaja na dostavu Međunarodnoj svemirskoj postaji, korištenje tih prostora prije.

korištenje brzine, smanjiti težinu, tako da možete poboljšati učinkovitost. (izvan oblaka)