Mars u ranim Velikih jezera je kako je formirana ?

Znanost i tehnologija Daily Peking 19. rujna, prema američkom “Christian Science Monitor”, izvijestio je na 17., US National Aeronautics and Space Administration (NASA) Jet Propulsion Laboratory znanstvenici su nedavno istaknuo, pronašli su nekoliko sličan Sjevernoj Americi na Marsu
velika jezera i dalje od velikih jezera, koje se formiraju od topljenja snijega 20 milijardi godina do prije 30 milijuna godina, te se pojaviti na tekuće vode vremenu na površini Marsa kasnije nego što se prije mislilo.
Najnovija studija očekuje se da će se ponovno pisati povijest crvenog planeta, Mars utjecati na buduće znanstvene i istraživačke misije.

Shannon & middot; Wilson vodio tim u NASA-inom Mars Global Surveyor (MGS), Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) i Europska & ldquo; Mars Express & rdquo; Foto Mars Arabija Terra regija, otkrili smo
dokazi doline i vulkanskih jezera na Marsu.

od broja različitih područja vulkanskog jezera računanje fotografijom, tim mapirati vremenski i odrediti mokra period dogodio oko 20 milijuna godina do prije 30 milijuna godina.
Prije toga znanstvenici vjeruju, Mars & ldquo; topli, vlažni & rdquo; vremensko razdoblje je završilo dugo vremena.

Wilson je rekao u izjavi: & ldquo; pronašli smo neka vodu u bazenu doline, postoji nekoliko Jezerska voda preplavljuje, a to pokazuje da su lokalne vode dovoljno to razdoblje.
U čemu je jezero s Sjeverne Amerike najvećih alpskog jezera, Lake Tahoe (1897 m nadmorske visine, 35 km duga od sjevera prema jugu, istok-zapad širinom od 19 km) usporedive, a drugi se zove & lsquo; Heart Lake ć jezero vode od jezera Ontario
još više.
& Rdquo;

Znanstvenici u početku vjerovao da je prisutnost vode na Marsu za kratko vrijeme i uglavnom podzemne vode, ali od MGS dosegnuti Mars prije oko 20 godina, sve više i više znanstvenika vjeruje da Mars ima puno podzemnih voda i traju jako dugo
vrijeme.
Do 2015. godine, znanstvenici su pronašli dokaze o ostalim jezera na Marsu, nova studija, ne samo potvrđuje ovaj zaključak, i dodaje nove dokaze.

MRO projektni znanstvenik Rich & middot; Chu jezero je rekao: & ldquo; najnovije istraživanje pokazuje da je vrijeme Sheung Shui Mars o stotinama milijuna godina kasnije nego što se prije mislilo.
Postoje naznake da su ti izvori topljenje snijega u proljeće.
& Rdquo; iako je još uvijek nisu sigurni zašto se snijeg otopi, ali teorija navodi da & ldquo; Iza kulisa & rdquo; ekstremnim promjenama na Marsu rampu.

Možda je najvažnije, ovaj nalaz znači da je vrijeme, život mikroba pojavio na Marsu nego što se mislilo da je kasno, što može imati utjecaja na buduće istraživanje i istraživačke misije na Mars.

Cheap Cigars