Kina je prvo istraživanje Marsa u jednom udaru kako bi postigla tri cilja: oko razgledavanja

Razvoj istraživanja projekta Mars, koji se planira provoditi oko 2020, dobro napreduje i koja je prethodno proučavanje očekivane znanstvene ciljeve. Inženjering detektori su opremljene sa ukupno 13 vrsta tereta, uključujući i 7 vrsta oko rovera, šest vrsta rovera, koje uključuju istraživanje svemira, otkrivanje površini Marsa, površine strukturi Mars otkrivanja i drugim područjima. „20, treći Peking Mjesec i duboki svemir istraživanje Međunarodni forum otvoren u Pekingu, Kina je prvi Mars istraživanje zadatak glavni arhitekt Zhang Rongqiao u svečanosti otvaranja vijesti prije sastanka rekao.

Mars je solarni sustav od Zemlje bliže planetu, prirodni okoliš, a Zemlja je najsličniji ljudskim bićima na provesti međuplanetarnu otkrivanje poželjnog cilja.

„u ovom trenutku, ljudska duboki istraživanja svemira aktivnosti su ušli bez presedana novo razdoblje o Razvoj f, mjesec stanica i prioritet Mars postati dva glavna smjera brzog razvoja „. Svečano otvaranje, Kina Mjesec i zamjenik ravnatelja istraživanje svemira Engineering Center Yu Guobin rekao.

Sjedinjene Države razvio veliki plana pokriti glavne Sunčev sustav, pa sve do 30-ih godina ovog stoljeća kako bi se postigla posadom Mars istraživanja za dugoročni cilj velikog strateškog planiranja, ESA radi s Rusijom za provedbu „Exomars” program, sudjelovati u Sjedinjenim Američkim Državama „Razvoj od letjelica usluge modula.

„za Mars istraživanja, postigao međunarodni sweep letjeti na Mars, okružen slijetanja, istraživanja Mjeseca. Mars je postao otkrivanje žarišta i strateško visokom prizemlju svemirske tehnologije velikih zemalja prostor-žu, postaju glavni cilj za planetarna istraživanja, Mars istraživanje će biti tehnički visoko-tehnološki razvoj, znanost i nova otkrića. „Yu Guobinrekao je.

Međutim, ograničenja zakona nebeskih tijela, svakih 26 mjeseci tu je povoljno vrijeme lansiranja za Mars istraživanja, od sada do 2021. godine prije i nakon samo tri lansiranje mogućnosti, svijet će imati četiri Mars istraživanje misija Provedba, uvela u vrhuncu otkrivanje Mars.

šansa je rijetkost. „Kina je prvi Mars istraživanje misija u isto vrijeme kako bi se postigla‘okružuju, slijetanje, patrole’tri gola, što je bez presedana u drugim zemljama, izazovi s kojima se suočava bez presedana. „Zhang Rongqiao naglasio je.

Razumljivo je da Kina je prvi Mars istraživanje misija, ne samo kako bi se postigla globalnu daljinska istraživanja oko Marsa, ali i probiti Marsa u, dolje, slijetanje, patrolni, daljinski nadzor i kontrolu komunikacije i druge ključne tehnologije, tako da smo stvarno u duboko prazno, prilazi Mars, otvorila svoju tajnu. Nakon

„Mars je najudaljeniji od Zemlje od oko 400 milijuna kilometara, nakon što je sonda je odvojen od rakete uskoro biti nakon 7-10 mjeseci cruising let na Mars je bio zarobljen. Surround je oko Mars let za slijetanje Nadzornik razdvajanja, a zatim ući u trag misija misije za izvođenje globalna otkrivanje Marsu otprilike u isto vrijeme za slijetanje patrole za obavljanje relejne komunikacije, što u dizajnu staze će uzeti u obzir potrebe okolnog i slijetanje. „Zhang Rongqiao objasniti.

u isto vrijeme , odredišna obrazaca su odvojeni od okruženja u atmosferi Marsa, nakon aerodinamičan oblik usporenja, padobranom usporavanja i preokrenuti potisak motora snage usporavanje, i na kraju slijetanje na površinu Marsa, rover je napustio slijetanje platformu, površine inspekcije, otkrivanje oblik Mars, tla, okoliša, atmosfere, proučavanje Marsa o raspodjeli ledu, fizičkom polju i internastruktura.

“Zbog velikog kašnjenja prijenosa podataka na daljinu, rover mora imati visoki stupanj autonomije, Mars intenzitet svjetlosti je mali, a Marsova atmosfera na ulogu sunca u smanjenju, opskrba energijom rovera od mjeseca Automobil je teži, što čini prvu Marsov istraživački zadatak složenijim, iako teškim, ali ipak zadržavamo povjerenje za pobjedu “, rekao je Zhang Rongqiao. Tehnologija svakodnevno, Peking, 20. rujna) & amp; nbsp;