Guizhou Maotai grad pronašao je početke Jurassic velikih dinosaura otisaka

Guiyang, 16. kolovoza (Xinhua Li Jingya) Maotai Grad, Renhuai Grad, pokrajini Guizhou naći velika tragovi dinosaura. Prema izvješćima, koraci Kine jure prvim velikim sauropod stopala tragove, razumjeti naš rano Jurski rano distribucije faune dinosaura i evolucija od velikog značaja.

„otkriće ove staze je čisto slučajna.” spavaonica izdajnik, koji je predsjedao identifikacijski posao, rekao je novinarima u Kini Sveučilište geoznanosti (Peking ) izvanredni profesor Xing Lida. 2013. godine, Maotai Grad, Chitui rijeka u izgradnji radionice, uzimajući u obzir strani nagiba nije dovoljno jaka, tada je nagib počistiti, pospremiti na dno pola metra naći kompletan stijena avion, teško teksture, mnogo bumps, postoje različite nijanse boja. u ljeto 2017. godine, zaposlenici vidjeli izvješće o stopama dinosaura od Xishui županije, Zunji City, pokrajini Guizhou, i Beli eved da je jama na planini može biti neki trag i kontaktirati stručnjake usporediti relevantne informacije.

Xing Lida rekao, vidi fotografije pod uvjetom da na lokalnoj razini, on vjeruje da su ti tragovi su tipične za rane jure sauropod dinosaurus koji će ostati, regionalne geološke karte također pokazuju da su ti tragovi datiraju od prije 170 milijuna do 180 milijuna godina stvaranja. Tako je kontaktirao muzej Zigong dinosaura i drugih jedinica stručnjaka i znanstvenika, u sastavu ekspedicije tima u posjet Guizhou.

Razumljivo je da sauropod dinosauri su poznati grane dinosaura koji su pronađeni na svim kontinentima, uključujući i Antarktiku, koji ima malu glavu, dugi vrat, dugačak rep i čvrstim udove. Skeletni dinosauri trenutno poznat na zemlji došlo bio najveći životinje, uključujući Lei Long, ručni zmaja, Liang Long i tako dalje.

znanstvenici vjeruju da je rana jure footpri dinosaurant je naročito rijetka, domaća jurska ranog sauropodna staza samo četiri, nije baš idealna, ima prometne neugodnosti, ozbiljne vremenske prilike, broj rijetkih problema, a Maotai gradski trag je uskoro nova ekspozicija, osim vrlo dobrog, broj do 200, ima vrlo važnu znanstvenu vrijednost istraživanja, također pokazuje da je regija Maotai u razdoblju dinosaura vrlo pogodno mjesto za život dinosaura.

Prema izvješćima, u ovom trenutku tim je završio osnovna procjena svih stopa otisaka i fotografije dinosaura, specifični istraživački rad obavlja se na uredan način, u vremenu, znanstvenici će otkriti trag iza tajne.