Britanski zoološki vrt gorile postavio je “osmijeh zastrašivao” smrknuti smiješak kojeg se bojite?

Britanski zoološki gorila organizirali „Osmijeh zastrašen” grimasa smiješiti vas strah?
u 08:13 na 19. rujna 2017 Znate li kako su gorile natječe za pozicije šefa tome? Izbori? Pa, ovo je svakako najčešći jedan, ali osim nasilja, pogledati 15-godišnji gorila Kiondo od Payton zoološkom vrtu u Velikoj Britaniji. da, da, to je osmijeh! na slici, Kiondo nacerio na grimasom fotoaparata, gledajući Bude u smijeh, ali je gledao u začaranom pogled na njega: „bio sam šef!” Komentar 89.639 britanski zoološki gorila organizirali „osmijeh zastrašen” Još?
u 08:13 19. rujna, 2017 znate li kako su gorile natječe za pozicije šefa tome? boriti? Pa, to je sigurno najčešći jedan, ali osim nasilja, pogledati 15-godišnji gorila Kiondo od u zoološkom vrtu Payton u Velikoj Britaniji Da, da, to je osmijeh! Na slici, Kiondo se nasmiješio na grimasu fotoaparata, gledajući Budu u laž Komentar na 89640 Britanski zoološki vrt gorila postavio je “osmijeh zastrašivao” ipak?
u 08:13 19. rujna 2017 Znate li kako gorile se natječu za pozicije svog šefa? Dakle, to je svakako najčešći, ali osim nasilja, pogledajte 15-godišnju gorilu Kiondo Payton Zoo u Velikoj Britaniji. da, to je osmijeh! na slici, Kiondo nacerio na grimasom kamere, gledajući Bude u smijeh, ali je gledao u začaranom pogled na njega: „bio sam šef!” Komentar 89.641 britanski zoološki vrt gorila stupili „osmijeh zastrašen” Još?
na 08:13, 19. rujna, 2017 znate li kako su gorile natječe za pozicije šefa tome? boriti? Pa, to je sigurno najčešći jedan, ali osim od nasilja, pogledajte 15-godišnju gorilu Kiondo iz Payton Zooa iNa slici Kiondo se nasmiješio na grimasu fotoaparata, gledajući Budu u smijeh, ali izgledao je nasilan izgled i sve, “Bio sam šef!” Napomena 89642